måndag 13 mars 2017

Pausar bloggen på obestämd tid

Våren är äntligen här och första hojturen är gjord. Jag fullkomligt älskar den här perioden av året, dagarna blir märkbart längre varje vecka och temperaturskillnaderna likaså. Folk börjar krypa ur sina iden och vandra längs gatorna i stan, härligt att se!

Aktiviteten på bloggen (och egentligen på börsen överlag) har varit låg de senaste månaderna. Mycket förändringar sker just nu i mitt liv och skolan tar ut sin rätt likaså, därmed känns det rätt att pausa bloggen lite och fokusera helhjärtat på det som är mer aktuellt just nu. Jag hoppas dock kunna skriva några spontaninlägg emellanåt så ni kan vänta er några statusuppdateringar, förhoppningsvis några gånger per månad. Vill tacka er som följt mig på denna resa och med förhoppning att ni fortsatt kikar in bloggen.

/S

8 kommentarer:

 1. Ser även jag fram emot sommaren och vad det innebär :) Lycka till med dina planer och välkommen tillbaka till bloggen när det känns rätt. Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack, Slimis! Önskar dig detsamma, må kassaflöden vara med dig.
   Ps. Bra val tror jag att sälja av SHB och diversifiera portföljen. Kanske hade jag ändå behållit en liten skvätt aktier i bolaget, även om det är dyrt. På lång sikt tror jag det är en vinnare.

   /S

   Radera
 2. Mer liv, mindre internet är alltid bra!

  SvaraRadera
 3. Internet och börsen finns alltid kvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låt oss hoppas att detsamma gäller stadiga kassaflöden =)
   /S

   Radera
 4. Återkom när du känner dig redo, lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Snålgrisen, önskar en trevlig helg!
   /S

   Radera