måndag 26 september 2016

Köp i Nordnet Superfonden och Volkswagen

I ett försök att diversifiera min portfölj ytterligare har jag idag köpt på mig Nordnet Superfonden för 5430kr. Fonden är fri från avgifter och följer OMXS30, i mångt och mycket liknar den Avanzas motsvarighet "Avanza Zero". Tanken är att på fredag lägga ytterligare en köporder om 6430kr, jag valde att dela upp köpet på två olika tillfällen för att försöka fånga upp en eventuell nedgång. Än så länge är jag nöjd med beslutet, givet dagens röda siffror.

Vidare blev det 3st Volkswagen á 116 euro/st. Jag fortsätter tro på att Volkswagen är en fin aktie i längden, och jag ser ingen antydan till att de behöver sälja något varumärke för att avklara utsläppsskandalen som uppdagades förra hösten.

Kvar att ta in i portföljen är nu bara Unilever, Investor, ett försäkringsbolag och ett byggbolag. Har ni någon rekommendation på ett bra försäkringsbolag och/eller byggbolag?

2 kommentarer:

 1. Sampo och Skanska.

  Äger dem själv då de är två fina bolag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, två fina bolag!
   Sampo fick relativt nyligen en bra köprek, vill minnas att det var SEB som stod bakom den. Jag har redan så pass mycket exponering mot EUR dock att jag vill ta in något norskt eller danskt.
   Skanska tuffar på som tåget, högst imponerande. Fingrar på köpknappen varje dag men kommer aldrig till skott..

   Radera