onsdag 9 november 2016

Håll i er för idag smäller det!

Det är ganska tydligt nu att Donald Trump har vunnit valet, och världens alla börser reagerar kraftigt negativt på nyheten. Valutakurserna är inte ofredade heller, EUR/SEK stiger med 1% och likaså DKK. USD/SEK tappar lite smått.

Ser vi en kraftig nedgång idag, OMXS30 -6% eller mer så kanske jag börjar investera en del av min buffert om 100.000:-. Nu får klockan gärna slå om till 09.00!

6 kommentarer:

 1. Blir nog fina köplägen idag. Själv har jag ingen krigskassa liggande. Köpte däremot samma dag som Brexit och det var otroligt vad börsen kan backa på en dag. Får hoppas priserna håller sig nere ett tag så man hinner köpa på sig rejält. Mvh Slimis

  SvaraRadera
 2. Har också ökat på krigskassan och jag hoppas på riktigt bra köp idag och under veckan.

  SvaraRadera
 3. Har också ökat på krigskassan och jag hoppas på riktigt bra köp idag och under veckan.

  SvaraRadera
 4. -2.2 % i skrivande stund. Men börsen har ju backat en del innan valet också. Blev knappast samma fart som vid Brexit. Trodde det skulle bli lite mer nergång. Mvh

  SvaraRadera
 5. Besvikelsen är ett faktum från min sida, -1.8% är inte tillräckligt för att jag ska köpa på mig fler för tillfället. Märkligt, jag får inte ihop logiken. Man har hela tiden yrkat att en Clinton-vinst är inprisad i börsen och att Trump skulle vara ödesdigert för marknaderna. Det har vi inte sett något tecken på ännu iallafall. Jag avvaktar!
  /S

  SvaraRadera
 6. Riktigt förvånande faktiskt, hade lätt räknat med ner minst 3-4%. Kanske inser fler vad somhänt snart och så kommer dippen.

  Mvh / Frihetsmaskinen

  SvaraRadera